THOR UVC in bedrijf

UVC DESINFECTIE IN BEDRIJVEN, ORGANISATIES EN (ZORG)INSTELLINGEN

Videopresentatie over THOR UVC Desinfectie

BEKIJK EN BELUISTER DE VIDEOPRESENTATIE OVER THOR UVC DESINFECTIE.

Hartelijk dank voor uw interesse in THOR UVC Desinfectie. Nu het lastiger is om elkaar in persoon te ontmoeten hebben we deze videopresentatie gerealiseerd om u te informeren over de inzet van UVC desinfectie. Graag nodigen wij u uit deze videopresentatie te bekijken en beluisteren op een tijdstip dat voor u geschikt is. In deze video bespreken we in ongeveer 35 minuten tijd de toegevoegde waarde van UVC desinfectie. Aspecten als kwaliteit, processen, UVC technologie, wetenschap en scholing zullen aan bod komen.

Nadat u uw naam en emailadres heeft ingevuld ontvangt u per email een link naar de videopresentatie.

Deze gegevens worden alleen gebruikt om met u de videopresentatie te kunnen delen. Gegevens worden nooit aan derde partijen verstrekt of voor andere doeleinden gebruikt. Zie ook ons privacybeleid.

Videopresentatie

BEKIJK EN BELUISTER DE VIDEOPRESENTATIE EENVOUDIG IN EIGEN TIJD. DE VIDEOPRESENTATIE ZAL VEEL VAN UW VRAGEN BEANTWOORDEN. UITERAARD LICHTEN WIJ AL UW EXTRA VRAGEN GRAAG TOE TIJDENS EEN PERSOONLIJK GESPREK.

Videopresentatie THOR UVC

Opvragen videopresentatie

  Opmerking: Indien probleem met ontvangen mail vanwege spambox of firewall kunt u ons mailen; info@youvc.nl

  Interesse in een Trial

  DEZE BEGELEIDEN WIJ KOSTELOOS

  Na het bekijken en beluisteren van de videopresentatie hopen wij dat u net zo enthousiast bent als wij over het toepassen en het inzetten van UVC desinfectie. Graag bieden wij u een trial aan die wij kosteloos begeleiden. Bel, mail of app ons met uw vragen. We zullen deze zo spoedig mogelijk persoonlijk beantwoorden.

   Heeft u vragen?

  WE HELPEN U GRAAG