Benieuwd naar het ervaringsverhaal van IC verpleegkundige Mark van den Brink van Ziekenhuis Amstelland?

Nieuws   •   15 mei 2020

IC-verpleegkundige Mark van de Brink vlogt

IC-VERPLEEGKUNDIGE MARK VAN DEN BRINK VERTELT IN ZIJN VLOG DAT ZE THOR UVC NU IN ZETTEN NU ZE MEER LUCHT KRIJGEN OP DE IC-AFDELING EN DE REGULIERE ZORG WEER KUNNEN OPSTARTEN. BENIEUWD NAAR ZIJN ERVARINGSVERHAAL? LUISTER EN BEKIJK DAN ZIJN VLOG.

Het personeel in de Noord-Hollandse ziekenhuizen ziet het duidelijkst of de coronamaatregelen werken: krijgen ze meer of minder coronapatiënten op de intensive care? Artsen en verpleegkundigen worden direct geconfronteerd met de patiënten. Daarom geeft NH Nieuws het podium aan alle strijders binnen de muren van het ziekenhuis. Mark van den Brink, IC-verpleegkundige in het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen was op 15 mei aan het woord in zijn vlog.

In de vorige vlog van Mark vertelde hij dat ze meer lucht kregen op de IC: “Gelukkig voor ons heeft die trend zich doorgezet.”

Enthousiaste vlog van IC-verpleegkundige

Benieuwd naar het ervaringsverhaal van IC verpleegkundige Mark van den Brink van het Ziekenhuis Amstelland? In zijn enthousiaste vlog vertelt Mark hoe Ziekenhuis Amstelland zich voorbereid op de terugkeer vanuit een hectische corona periode naar de reguliere zorg. Daarin bespreekt hij de schoonmaak en de inzet van de THOR UVC Robot voor einddesinfectie van hun IC.