Demonstratie THOR UVC

UVC-straling

REINIGING VAN ZICHTBAAR VUILE OPPERVLAKKEN GEVOLGD DOOR EEN EINDDESINFECTIE IS EEN BELANGRIJKE MAATREGEL BIJ HET VOORKOMEN VERSPREIDING VAN BACTERIËN,SCHIMMELS EN VIRALE AANDOENINGEN VAN DE LUCHTWEGEN.

Zeg NEE tegen chemische desinfectantia! Hoe lang gaan we nog door met het gebruiken van o.a. chloor, bleekmiddel en waterstofperoxide? Hoelang stellen we onze (schoonmaak)medewerkers hier nog aan nog bloot? En ons milieu? Dat is niet meer van deze tijd!

Het inademen van bijvoorbeeld schadelijke chloordampen kan leiden tot bronchospasmen en inflammatie van de luchtwegen, zelfs tot aan een bronchoconstrictie. Daarbovenop weten we dat bleekmiddel en chloor heel slecht zijn voor het milieu. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor dit chemisch leed die net zo goed werken en die geen schade aanrichten…..één ervan is de inzet van UVC Desinfectie.

Wij komen graag bij u langs voor demonstratie van THOR UVC. Ontdek wat UVC technologie voor uw organisatie kan betekenen.

THOR UVC

Zeer goed binnen bestaande schoonmaak- en desinfectieprocessen te ingreren. Daarbij krijg u ondersteuning en training van ons.

 • Zeer effectief en accuraat

 • Makkelijk in gebruik

 • Droog en niet toxisch

 • Veilig

 • 24/7 inzetbaar

 • 10-15 minuten per ruimte

EEN BESMETTE KAMER IS DOOR DE INZET VAN THOR UVC BINNEN EEN HALFUUR WEER BESCHIKBAAR

UVC desinfectie

MAKKELIJK EN VEILIG WERKEN MET DE THOR UVC DESINFECTIE ROBOT

UVC-straling

UVC licht is zéér geschikt als microbiologische desinfectiemethodiek en is bovendien een bijzonder schone technologie. UVC is hoogenergetisch licht met een korte golflengte van 253,7 nanometer. Het licht dringt micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels binnen en verbreekt de DNA-verbindingen in de cellen. Daardoor veranderen de erfelijke eigenschappen van de cel waardoor het micro-organisme zich niet meer kan vermenigvuldigen. Het kiemdodende effect is afhankelijk van de bestralingsdosis en de tijd.

Vraag een demonstratie aan

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Vraag een demonstratie aan

  BENIEUWD WAT THOR UVC VOOR U KAN BETEKENEN?