Financiële Oplossingen

UVC-straling

SAMEN MET HAAR FINANCIËLE PARTNERS HEEFT YOUVC OPLOSSINGEN ONTWIKKELD. HIERDOOR WORDT HET NOG EENVOUDIGER TE KUNNEN BESCHIKKEN OVER EEN PREMIUM UV-C DESINFECTIE PRODUCT OF DIENST.

U herkent dit vast wel? Meer doen met minder! Geen budget! U bent actief in een omgeving waar technologieën en materialen continue veranderen. Om patiënten de beste zorg te kunnen bieden, is het van het grootste belang te kunnen beschikken over de laatste UVC desinfectie producten. Dit zal u uiteindelijk veel meer opleveren. Wij hebben hier over nagedacht en financiële oplossingen gevonden. Zakendoen met YOUVC wordt nu nog makkelijker en completer via onze pakket aan financiële oplossingen.

Wat bieden we

  • Aantrekkelijke tarieven en uitstekende voorwaarden

  • Betere balansverhoudingen

  • Snelle behandeling, gegarandeerd binnen 48 uur

  • Geen adders onder het gras

  • Maar vooral maatwerk

Operational Lease | Huur

DE ACCOUNTMANAGERS VAN ONZE FINANCIËLE PARTNERS, DLL en BNP, HEBBEN JARENLANGE ERVARING OP GEBIED VAN EFFECTIEVE FINANCIËLE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR DE ZORG. WE HELPEN U MEE EEN GOEDE BESLISSING TE NEMEN.

UVC-straling

Als u bij ons huurt, krijgt u het gebruiksrecht van het bedrijfsmiddel. Als de huurperiode voorbij is, kunnen wij u helpen bij het maken van de beste keus: u kan het bedrijfsmiddel teruggeven, nieuwe bedrijfsmiddelen huren of de bestaande huur verlengen.

Financial Lease

DE KENMERKEN VAN FINANCIAL LEASE ZIJN VRIJWEL VERGELIJKBAAR MET KOOP OP AFBETALING EN DE STANDAARD BANKLENING.

Een groot verschil tussen lease en een banklening is dat bij lease 100% gefinancierd kan worden. In tegenstelling tot operational lease wordt er bij financial lease in het algemeen geen restwaarde berekend.

De looptijd bij financial lease is vaak gelijk aan de standaard afschrijvingsperiode van het object. Bij een financial lease berust het economisch eigendom bij u. U activeert het object op de balans en schrijft het af.

Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

Andere financiële oplossing nodig?

SAMEN MET U DE MEEST EFFECTIEVE FINANCIËLE OPLOSSINGEN ZOEKEN.

Mocht u een andere vorm voor ogen hebben, dan is dat ook geen probleem. Ons doel is samen met u de meest effectieve financiële oplossingen te vinden waarin we het u mogelijke maken méér met minder te doen. Daarbij kunt u genieten van een uitstekende service en innovatieve UVC desinfectietechnologie. De YOUVC manier van zaken doen. Wij combineren superieure producten met superieure service.

 Spannend om de stap te maken?

WACHT NIET LANGER AF EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK