Nieuw: de Philips BioShift UVC Desinfectie Unit Kast Box

Nieuws   •   18 oktober 2020

Nieuw Philips BioShift UVC Desinfectie Kast

WE HEBBEN DE PHILIPS BIOSHIFT UVC DESINFECTIE KAST NIEUW IN ONS ASSORTIMENT. HIER ZIJN WE ERG BLIJ OM. DE DESINFECTIE KAST IS DOOR TNO GETEST OP VEILIGHEID EN EFFECTIVITEIT EN OP UW WERKVLOER DE OPLOSSING OM GEBRUIKSVOORWERPEN, INSTRUMENTEN EN APPARATUUR VEILIG EN EFFECTIEF TE DESINFECTEREN.

We hebben naar jullie vraag geluisterd. Naast dat we de ruimte en omgeving kunnen desinfecteren met THOR UVC bieden wij nu ook UVC kasten in 2 formaten om gebruiksvoorwerpen, instrumenten en apparaten in te desinfecteren.

Voorbeelden van voorwerpen en instrumenten

Hoe veilig is werken met UVC

Tablets, mobiele telefoons, scanners, headsets, laptops, toetsenborden, beschermingsmiddelen, pakketjes, TV’s, afstandsbedieningen, infuuspompen, negatieve drukpompen, ECG’s, bloeddrukmeters, defibrillatoren en ultrageluidkoppen kunnen eenvoudig worden gedesinfecteerd.

Kenmerken van de Philips BiosShift UVC Desinfectie Unit kast

  • Inactiveert SARS-CoV-2 binnen 1 minuut

  • Inactiveert virussen en bacteriën binnen 5 minuten

  • Effectieve niet chemische desinfectie

  • Digitaal LCD-display

  • Robuuste roestvrijstalen behuizing

  • Gemakkelijk te gebruiken, bediening met één knop

  • Robuuste rekken ondersteunen zware voorwerpen

Simplicity at it’s best

Met de één-knop bediening en diverse geavanceerde veiligheidskenmerken zoals een magnetische deurvergrendeling en noodstop knoppen, is de BioShift UVC Desinfectie Unit eenvoudig en veilig in gebruik voor een effectieve desinfectie.

Bekijk filmpje

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Eenvoudig in gebruik

De Philips BioShift UVC Desinfectie Unit is milieuvriendelijk en kostenefficient. Het maakt gebruik van ultraviolet licht (UVC) om virussen en andere pathogenen te inactiveren. Met behulp van de BioShift, wordt het vermenigvuldigend vermogen van ziekteverwekkers geëlimineerd, welke aanwezig kunnen zijn op alledaagse gebruiksvoorwerpen, (medische) instrumenten en apparaten.

Geavanceerde veiligheidskenmerken

Voorwerpen worden voor desinfectie in de BioShift Desinfectie Unit geplaatst, waarna de deur wordt gesloten. De deur vergrendelt automatisch met een magnetisch slot. Hiermee wordt voorkomen dat de deur tijdens de desinfectie cyclus kan worden geopend. Met één enkele druk op de knop kan de cyclus vervolgens worden gestart.

Oplossingen op maat

De BioShift UVC Desinfectie Unit is beschikbaar in een klein tafelmodel (130L) of extra groot formaat (1640L), en kan zowel in een enkel deur of doorgeef opstelling worden geleverd. Het tafelmodel is ideaal voor kleinschalig gebruik en kan op een tafel worden geplaatst, of zelfs ingebouwd worden in een muur om een scheiding te maken tussen een schone en vuile kant. De grote unit is uitermate geschikt voor intensief gebruik, waarbij een groot aantal voorwerpen snel kunnen worden gedesinfecteerd.

Hoe veilig is werken met UVC

Hoe werkt UVC?

UVC levert een hoogenergetisch licht met een korte golflengte van 253,7 Nm. Het UV-C licht dringt de cel van een micro-organisme binnen en verbreekt de DNA-verbindingen in de cel. De erfelijke eigenschappen van de cel veranderen en de cel kan zich hierdoor niet meer delen. Het micro-organisme kan zich niet meer vermenigvuldigen en gaat dood.

Micro-organismen zijn niet resistent voor UVC. Het kiemdodende effect is afhankelijk van de bestralingsdosis en de tijd.

Interesse in een productdemonstratie demonstratie van de Philips BioShift UVC Desinfectie Unit? Wij komen graag bij u langs of kunnen deze virtueel demonstreren.

WAT WE UITEINDELIJK ALLEMAAL WILLEN IS EEN VEILIGE EN GEZONDE OMGEVING VOOR ONZE PATIËNTEN, BEZOEKERS EN MEDEWERKERS.