FAQ items aan het laden...
NIEUWS2022-02-28T13:00:50+01:00

We can’t solve a problem by using the same kind of thinking we used by creating them.

ALBERT EINSTEIN

Nieuws – YOUVC Desinfectie

YOUVC is een bedrijf dat volop in beweging is. Wij hechten veel waarde aan nieuws en willen dat graag met u delen. Of dit nu gaat over UVC Technologie in het algemeen, de inzet van THOR UVC  bij een van onze partners, of ZEUS voor medische hulpmiddelen of EIR UVC luchtreiniger, we delen dit graag met u.

UVC Desinfectie is niet de toekomst, het is hier en het is nu. De acceptatie van deze technologie neemt wereldwijd met de dag toe en ontwikkelt zich steeds verder door.

Hieronder kunt de nieuwsberichten op uw gemak lezen.

NIEUWS RECENTE ARTIKELEN

NIEUWS? WAT ZIJN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN? WELK ONDERZOEK IS GEDAAN OP HET GEBIED VAN UVC TECHNOLOGIE? WE HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE.

ARCHIEF

WE HOUDEN GRAAG HET NIEUWS VOOR U BIJ OVER DE LAATSTE STAND VAN ZAKEN EN ONTWIKKELINGEN RONDOM UVC DESINFECTIE OPPERVLAKKEN, MEDISCHE HULPMIDDELEN OF SCHOON BINNENKLIMAAT.

  • Videopresentatie THOR UVC

Videopresentatie THOR UVC

16 november 2020|0 Comments

Nu het lastiger is om elkaar in persoon te ontmoeten hebben we een videopresentatie gerealiseerd om u te informeren over de inzet van UVC desinfectie. In deze video bespreken we de toegevoegde waarde van UVC desinfectie.

  • Lightning Europe

Position Paper LightningEurope

10 november 2020|0 Comments

LightingEurope roept de Europese beleidsmakers op om het gebruik van UV-C-desinfectietechnologieën actief te ondersteunen en te stimuleren, met name als onderdeel van het EU 'Renovation Wave'-initiatief

  • THOR UVC UVC lampen

Vingerafdrukken op UVC lampen

27 oktober 2020|0 Comments

Wat wij ons afvroegen, wie zijn de mensen achter Finsen Tech, de fabrikant? Hoe komt de ontwikkeling en het ontwerp van deze innovatieve UVC desinfectie robot tot stand? Hoe gaan zij om met technische problemen? Tijd om in gesprek te gaan met de Technical Director Tristan Williams van Finsen Tech.

  • Nieuw Philips BioShift UVC Desinfectie Kast

NIEUW PHILIPS BIOSHIFT UVC DESINFECTIE

16 oktober 2020|0 Comments

We hebben de Philips Bioshift UVC Desinfectie kast nieuw in ons assortiment. De desinfectie kast is door tno getest op veiligheid en effectiviteit en op uw werkvloer de oplossing om gebruiksvoorwerpen, instrumenten en apparatuur veilig en effectief te desinfecteren.

TIJD VOOR EEN KENNISMAKING?

WE HELPEN U GRAAG

Go to Top