FAQ items aan het laden...
NIEUWS2020-06-17T16:05:57+02:00

We can’t solve a problem by using the same kind of thinking we used by creating them.

ALBERT EINSTEIN

Nieuws YOUVC Desinfectie

YOUVC is een bedrijf dat volop in beweging is. Wij hechten veel waarde aan nieuws en willen dat graag met u delen. Of dit nu gaat over UVC Technologie, de inzet van THOR UVC als einddesinfectie in Coronavirus kamers, nieuwe producten, ontwikkelingen in de markt, we delen dit graag met u.

UVC Desinfectie is niet de toekomst, het is hier en het is nu. De acceptatie van deze technologie neemt wereldwijd met de dag toe en ontwikkelt zich steeds verder door.

Hieronder kunt de nieuwsberichten op uw gemak lezen.

RECENTE ARTIKELEN

WAT ZIJN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN? WELK ONDERZOEK IS GEDAAN OP HET GEBIED VAN UVC TECHNOLOGIE? WE HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE.

Meer laden

ARCHIEF

WE HOUDEN GRAAG HET NIEUWS VOOR U BIJ OVER DE LAATSTE STAND VAN ZAKEN EN ONTWIKKELINGEN RONDOM DESINFECTIE VAN RUIMTEN EN OPPERVLAKTEN

Wetenschap
  • Veel vraag naar anti-viruslamp

Veel vraag naar anti-viruslamp

18 juni 2020|0 Comments

Er is veel vraag naar de UV-lampen van het Eindhovens lichtbedrijf Signify, Philips voormalige lichttak. Zij schroeven de productie fors op; de UV-C lampen die Signify produceert blijken het coronavirus effectief te kunnen bestrijden.

  • Publicatie effectiviteit THOR UVC bij desinfectie mondmaskers

Publicatie effectiviteit THOR UVC

23 april 2020|0 Comments

THOR UVC nu ook effectief ingezet voor desinfectie mondkapjes. De afdelingen medische icrobiologie, infectiepreventie en medische technologie van het Zaans Medisch Centrum hebben onderzoek gedaan naar UVC-transmissie bij FFP1 en FFP2 mondmaskers en chirurgische maskers.

TIJD VOOR EEN KENNISMAKING?

WE HELPEN U GRAAG

Contact