Over ons

UVC-straling

YOUVC Desinfectie B.V. is de expert op het gebied van innovatieve UVC-desinfectie oplossingen. We veranderen de manier waarop binnen de zorg gewerkt wordt door het aanbieden van deze geavanceerde technologie voor einddesinfectie van ruimtes en oppervlakken. Maar ook voor tablets, telefoons, keyboards, infuus-en vacuümpompen etc hebben we producten beschikbaar.

Wij leveren deze oplossingen in de Benelux aan o.a. zorginstellingen en aanverwante entiteiten.

Microscoop
Beerend Westerbeek YOUVC Desinfectie

Even voorstellen

WE VERANDEREN DE MANIER WAAROP BINNEN DE ZORG GEWERKT WORDT DOOR HET AANBIEDEN VAN GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE VOOR RUIMTE EN OPPERVLAKTE DESINFECTIE MET ONZE PRODUCTEN EN SERVICES. 

Het is onze missie bij te dragen aan een schone en veilig zorgomgeving waar ziekenhuisinfecties worden voorkomen door het leveren van innovatieve, klinische bewezen en kosteneffectieve UVC-desinfectieoplossingen en waar we bijdragen aan het behalen van uitstekende klinische resultaten en beheersing van additionele kosten.

Wij zijn gepassioneerd door wat we leveren en streven er altijd naar diensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Mocht u interesse hebben om iets meer te weten te komen over deze innovatieve desinfectie systemen, aarzel niet contact met ons op te nemen. 

Dank u wel.

hartelijke groet,
Beerend H. Westerbeek
Algemeen Directeur

Met wie wij werken

Heeft u interesse?

WE DENKEN GRAAG MET U MEE