Over ons

UVC-straling

YOUVC Desinfectie is uw leverancier op gebied van hoog intensiteit UVC lichtdesinfectie voor gladde oppervlakken en gereinigde niet-kritische en semi-kritische medische hulpmiddelen. Alle producten die wij vertegenwoordigen worden geproduceerd in Nederland.

Wij leveren deze oplossingen in de Benelux via diverse verkoopkanalen.

Microscoop
Beerend Westerbeek YOUVC Desinfectie

Een van kernwaarden van YOUVC is het leveren van excellente service omdat wij streven naar een optimale klantbeleving.

Klantgerichtheid zit in het DNA van onze organisatie en die van onze partners. We werken nauw samen waarin we inzichten met elkaar delen, gedachten uitwisselen en gezamenlijke doelen stellen. Er is veel expertise in huis en dat zetten we gericht in om de klantervaring te verbeteren.

Samen met onze partners doen wij wat wij beloven. We zijn niet perfect, we streven wel naar perfectie. Uiteindelijk doen we ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen!

Het is onze missie bij te dragen aan een schone en veilige zorg-en werkomgeving waar (zorg)infecties worden voorkomen door het leveren van innovatieve, klinische bewezen en kosteneffectieve UVC-desinfectie oplossingen en waar we bijdragen aan het behalen van uitstekende klinische resultaten en beheersing van additionele kosten.

Wij zijn gepassioneerd door wat we leveren en streven er altijd naar diensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Mocht u interesse hebben om iets meer te weten te komen over deze innovatieve UVC desinfectie systemen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Dank u wel.

Hartelijke groet,
Beerend H. Westerbeek
Algemeen Directeur

Met wie wij werken

Heeft u interesse?

WE DENKEN GRAAG MET U MEE