Demonstratie THOR UVC

UVC-straling

REINIGING VAN ZICHTBAAR VUILE OPPERVLAKKEN GEVOLGD DOOR EEN DESINFECTIE IS EEN BELANGRIJKE MAATREGEL BIJ HET VOORKOMEN VAN COVID-19 INFECTIE EN ANDERE VIRALE AANDOENINGEN VAN DE LUCHTWEGEN.

Hiervoor moeten afdelingen echter compleet ontruimd worden. Dit is een tijdrovende activiteit en geeft veel onrust. Wanneer einddesinfectie van een ruimte nodig is  worden nu vaak middelen als chlooroplossingen of waterstofperoxide gebruikt. Een kamer is daarna zeker acht uur niet beschikbaar. Door het inzetten van THOR UVC is een besmette kamer binnen een half uur weer klaar voor gebruik. Dit bespaart veel tijd en geld en minimaliseert de onrust op de afdeling.

Wij komen graag bij u langs voor demonstratie van THOR UVC. Ontdek wat UVC technologie voor uw organisatie kan betekenen.

THOR UVC

Zeer goed binnen bestaande schoonmaak- en desinfectieprocessen te ingreren. Daarbij krijg u ondersteuning en training van ons.

 • Zeer effectief en accuraat

 • Makkelijk in gebruik

 • Droog en niet toxisch

 • Veilig

 • 24/7 inzetbaar

 • 10-15 minuten per ruimte

EEN BESMETTE KAMER IS DOOR DE INZET VAN THOR UVC BINNEN EEN HALFUUR WEER BESCHIKBAAR

UVC desinfectie

MAKKELIJK EN VEILIG WERKEN MET THOR UVC

UVC-straling

UVC licht is zéér geschikt als microbiologische desinfectiemethodiek en is bovendien een bijzonder schone technologie. UVC is hoogenergetisch licht met een korte golflengte van 253,7 nanometer. Het licht dringt micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels binnen en verbreekt de DNA-verbindingen in de cellen. Daardoor veranderen de erfelijke eigenschappen van de cel waardoor het micro-organisme zich niet meer kan vermenigvuldigen. Het kiemdodende effect is afhankelijk van de bestralingsdosis en de tijd.

Vraag een demonstratie aan

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

  Vraag een demonstratie aan

  BENIEUWD WAT THOR UVC VOOR U KAN BETEKENEN?