THOR® UVC Desinfectie

UVC-straling

De THOR UVC Desinfectie Robot van FinsenTech is een uiterst effectieve desinfectie robot voor gladde oppervlakken in werk en zorg ruimtes met inbegrip van externe oppervlakken van apparatuur in die ruimtes die micro-organismen inactiveert, waardoor de kans op een borginfectie vermindert.

Effectief tegen een grote verscheidenheid aan virussen, bacteriën en schimmels, waaronder MRSA, Clostridium difficile, NoroVirus, Acinetobacter, CRE, Coronavirus en VRE.

Hierdoor krijgen we een schone en veilige werk & zorgomgeving waar de kans op verspreiding sterk gereduceerd wordt en we de kwetsbare patiënten beter kunnen beschermen tegen kruisbesmetting.

Kenmerken

Met behulp van Lidar Scanning Technologie wordt de ruimte 360° tot op de millimeter nauwkeurig gescand. Hiermee wordt de optimale dosis UVC berekend.

Altijd, overal en direct inzetbaar. Zodra de stekker in het stopcontact gaat kan er direct een desinfectiecyclus gestart worden. Het is niet nodig tussendoor een accu op te laden of minutenlang de UV lampen op te warmen.

THOR UVC maakt gebruik van hybride accu die de toren blijft verbinden met de tablet via WIFI HUB in geval je van ruimte wisselt. Geen onnodig tijd verliezen met opstarten.

THOR UVC heeft een groot bereik en desinfecteert van vloer tot aan plafond. Is in hoogte uitschuifbaar tot 2,25 meter en maakt gebruik van schaduwreducerende technologie.

De mobiele, compacte unit is makkelijk verrijdbaar. Bovendien is het systeem eenvoudig te bedienen via de tablet met gebruikersvriendelijke software. Het is niet nodig deuren, ramen en ventilatoren af te plakken.

THOR UVC maakt gebruik van de Kwadratenwet: een voorwerp dat tweemaal zover weg staat, ontvangt in dezelfde tijd maar een kwart van de energie. Beperkt schaduwen van vloer tot plafond. Achter de lampen bevindt zich geëxtrudeerd aluminium met een gepatenteerde coating die UV-straling 98% reflecteert waardoor output van de lampen wordt gemaximaliseerd.

THOR UVC Desinfectie Robot

Zeer krachtige robot met 648W UVC. Hoe sterker de UVC-straling en hoe langer blootgesteld, hoe hoger de log reductie.

Met zijn 360° graden bewegingssensoren en 2 noodstoppen is het systeem volledig veilig. Het slaat automatisch af bij binnenkomst. Bediening via de tablet zorgt voor complete controle.

Goed in eigen proces te borgen. Je kunt standaardiseren, valideren en protocolleren. Inclusief kwaliteits- en beheersplan.

Genereert veelomvattende digitale rapportages. Deze worden direct na de behandeling naar aangewezen personen verstuurd.

Duurzaam en droog systeem. Er zijn geen verbruiksartikelen of toxische chemicaliën nodig en het systeem levert geen restanten of schade aan de leefomgeving.

Effectief 

MET DE KOMST VAN STRENGERE RAPPORTAGES, DALENDE TARIEVEN VERGOEDING. VOOR BEPAALDE SOORTEN INFECTIES, NEEMT DE DRUK TOE OM ZORGINFECTIES TE VERMINDEREN.

Ziekenhuisinfecties en uitbraken blijven zich voordoen ondanks alle maatregelen die men neemt. Door de vele medisch-technische vernieuwingen en behandelingen hebben we steeds vaker te maken met patiënten met een sterk verminderde afweer. Het indammen van de verspreiding van BRMO’s door het continue laag houden van de bacteriologische belasting heeft derhalve een hoge prioriteit.

Schaduw reducerende technologie

REFLECTIE IS EEN ESSENTIEEL MECHANISME OM DE OPPERVLAKKEN DIRECT IN HET LICHT MAAR OOK DE SCHADUW TE BEREIKEN.

Achter de lampen bevindt zich geëxtrudeerd aluminium met een gepatenteerde coating die UV-straling 98% reflecteert waardoor output van de lampen wordt gemaximaliseerd.

THOR UVC robotische verlenging

Robotische verlenging

THOR UVC heeft een robotische verlenging tot 2.25m en begint al 5 cm boven de grond. Beperkt schaduwen van vloer tot plafond.

Kwadraten wet

Kwadratenwet YOUVC
THOR UVC maakt gebruik van de Kwadratenwet: een voorwerp dat tweemaal zover weg staat, ontvangt in dezelfde tijd maar een kwart van de energie.

Hoe wordt UVC ingezet

DE STANDAARD PROTOCOLLEN VOOR REINIGEN EN DESINFECTEREN IN DE PATIËNTENZORG BLIJVEN GEHANDHAAFD. CHEMISCHE DESINFECTIE (CHLOOR, H2O2, QUAT AMMONIUM VERBINDINGEN EN ALCOHOL) KAN VERVANGEN WORDEN DOOR DE INZET VAN UVC.

Einddesinfectie van patiëntenkamers na opheffen isolatie (patiënt uit de kamer) in volgorde van prioriteit: strikt en strikt/viraal, contact (maagdarm), druppel en contact.

Extra inzet bij uitbraken van bacteriën & virussen: patiëntenkamers, spoelkeuken, apparatuur die op meerdere kamers komt. Denk aan bloeddrukmeters, verbandkarren, pompen.

Preventief op hoog risico-afdelingen: patiëntenkamers en spoelkeukens op IC, MC, neonatologie, pediatrie, maagdarmleverziekte-afdelingen.

Bij problemen c.q. risico’s: kamers/ruimten op OK, CSA

Extra met YOUVC

MET YOUVC DESINFECTIE KRIJGT U DE KWALITEIT, EDUCATIE, SERVICE EN BEGELEIDING DIE U NODIG HEEFT EN VERDIENT.

Validatie & Certificering

Bewegingssensoren & Noodstop

Solide, stabiel met rem

Kwaliteitsbeheersplan

ISO 9001:2015, ISO 14001 & ISO 13485

Training & Certificering

Educatieve Presentatie

Bezoek Referentiecentra

Service & Onderhoud

24/7 Bereikbaarheid

Calamiteiten Support

Interesse in een gesprek of demonstratie?

WE DENKEN GRAAG MET U MEE