THOR UVC in bedrijf

ZET THOR UVC IN EN STEL EEN DESINFECTIE TEAM SAMEN OM ZO (KRUIS)BESMETTING VAN COVID-19 TE VOORKOMEN BINNEN UW ONDERNEMING, BEDRIJF OF INSTELLING

THOR UVC is niet alleen effectief in de zorg omgeving maar kan ook worden ingezet in hotels, kantoren, musea, sportscholen, openbaar vervoer etc. Voorkom een uitbraak van COVID-19 en (kruis)besmetting binnen uw bedrijf of organisatie met de THOR UVC robot. THOR UVC desinfecteert effectief en eenvoudig alle ruimtes en oppervlakten. Zo creëert u een veilig werk- en leefomgeving voor uw bezoekers, deelnemers, klanten en personeel.

Waar in te zetten

  • Grote kantoren

  • Hotels en conferentiecentra

  • Luchtvaart en openbaar vervoer

  • Theaters, bioscopen en winkelcentra

  • Productiebedrijven

  • Musea

  • Sportscholen en sportclubs

  • Onderwijsinstellingen

  • Gevangenissen en gesloten (zorg)instellingen

Desinfecteer elke ruimte

MET HET THOR UVC SERVICEBEDRIJF WORDEN 15- 20 RUIMTES PER DAG GEDESINFECTEERD. DE RUIMTES KUNNEN NA DE BEHANDELING WEER DIRECT IN GEBRUIK WORDEN GENOMEN. WIJ HELPEN U GRAAG EEN VEILIG BEDRIJF TE CREËREN.

Welke ruimtes binnen uw organisaties worden intensief gebruikt en zijn potentiële risico gebieden? Waar zijn de infectiekansen het hoogst en zijn mensen minder alert en nemen mogelijk het virus mee naar hun thuissituatie? Entreehallen, centrale hallen, kantines, restaurants, lobbies/zit lounges, gangen, overlopen, opslagruimten, toiletten zijn ruimtes waar veel mensen samen komen en veel aanraken. Wat doet u eraan om deze ruimtes veilig te houden?

THOR UVC servicebedrijf

HOE ZIET DAT DESINFECTIE PROCES ERUIT IN DE PRAKTIJK

Nadat de ruimtes handmatig zijn schoongemaakt wordt THOR UVC in de ruimte gezet. Dit kan door ons servicebedrijf worden gedaan, door uw eigen desinfectie team of door uw schoonmaakbedrijf. Wanneer de ruimtes leeg zijn en er dus geen personen aanwezig zijn desinfecteert de THOR UVC robot de ruimte in 10-15 minuten. Afhankelijk van de grootte van de ruimte. 99,999 % van de aanwezigen micro-organismen worden uitgeschakeld.

Het desinfectie proces kan buiten werktijden, maar ook tijdens koffiepauzes, gedurende de lunch, tussen voorstellingen door, tijdens schoonmaakrondes worden ingezet. Op een moment dat patiënten, werknemers, cliënten, bezoekers en passagiers uit de ruimte zijn.

Aannmeldproces servicebedrijf

Creëer een veilige werk & zorgomgeving met UVC-desinfectie. Door pro-actief de ruimtes en oppervlakten te desinfecteren beschermt u de kwetsbare medewerkers, passagiers en bezoekers beter tegen kruisbesmetting.

Financieringsoplossing

SAMEN MET U DE MEEST EFFECTIEVE FINANCIËLE OPLOSSINGEN ZOEKEN.

Of nu zelf THOR UVC wil aanschaffen, wil huren of gebruik wil maken van financial lease, wij bekijken graag samen met u naar de mogelijkheden en oplossingen. Of wellicht wilt u juist gebruik maken van ons servicebedrijf. Wij combineren superieure producten met superieure service.

 Interesse in ons servicebedrijf?

BIEDT U OOK EEN VEILIGE WERK- EN LEEFOMGEVING?