Uitbraak Service YOUVC Desinfectie

Uitbraak Service

DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN RONDOM DE COVID-19 PUSHEN DE NOODZAAK VOOR DE INZET VAN THOR UVC.

Kampt u momenteel met een bacteriële of virale uitbraak? Zet éen of meerdere THOR UVC desinfectie robots in voor korte of langere periode.

Zoals u weet, zijn de gevolgen van een uitbraak groot, zowel voor de patiënt als de maatschappij. Het financiële verlies dat een uitbraak met zich meebrengt, is groot. Vaak moeten afdelingen compleet ontruimd worden. Dit is tijdrovende activiteit en leidt tot veel onrust voor patiënten, naaste familieleden en personeel in de zorginstellingen.

Gevolgen uitbraak

JAARLIJKS HEBBEN WE TE MAKEN MET VELE UITBRAKEN WAAR EEN GRONDIGE DESINFECTIE NODIG IS ALS GEVOLG VAN EEN VIRALE -OF BACTERIËLE  UITBRAAK.

MRSA, VRE en Norovirus zijn zeer moeilijk te bestrijden. Zorginstellingen hebben hier mee te maken. Dit leidt in veel gevallen tot een opnamestop van patiënten, operatiekamers worden gesloten en de bezoekregelingen moeten worden aangepast.

MET THOR UVC DESINFECTEERT U GEMIDDELD 15-20 RUIMTES PER NORMALE WERKDAG.

Er behoeven geen extra maatregelen genomen te worden m.b.t. afplakken van ventilatie roosters, deuren en/of ramen. Er hoeft niet uitgewasemd te worden na de behandeling. UVC Desinfectie is een droog desinfectie proces. Ruimtes kunnen eenvoudig, snel en veilig weer in gebruik genomen worden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u THOR UVC extra wilt inzetten bij uitbraken van bacteriën & virussen op patiëntenkamers, spoelruimtes, en apparatuur die op meerdere kamers komt (bloeddrukmeters, verbandkarren en pompen).

Na het gebruik van THOR UVC kan de ruimte meteen in gebruik genomen worden.  Dit bespaart u veel tijd en geld. De onrust keert snel weer tot de nodige rust.

Onder controle

VIA ONS SERVICEBEDRIJF KRIJGT U DE UITBRAAK BINNEN 24 UUR ONDER CONTROLE.

Door THOR UVC als extra laag van bescherming toe te voegen bovenop uw bestaande infectiepreventie-inspanningen houdt u de bacteriële load in uw patiënt/cliëntgebonden ruimte structureel laag.

Zodoende biedt u uw patiënten/cliënten, families/partners en uw medewerkers een veilige zorg- en werkomgeving.

Korte termijn
Huur

NA EINDDESINFECTIE VAN EEN PATIËNTENKAMER IS DE BESMETTE KAMER DOOR DE INZET VAN THOR UVC BINNEN EEN UUR WEER BESCHIKBAAR.

Mocht u een einddesinfectie van een patiëntenkamer willen doen na opheffing isolatie dan kan de desinfectie met chlooroplossingen (of vergelijkbaar middel) vervangen worden door inzet van THOR UVC. De besmette kamer is dan binnen een uur weer beschikbaar. Dit is met alternatieven niet het geval. Met waterstofperoxide is een patiëntenkamer in het gunstigste geval zeker acht uur niet beschikbaar.

THOR UVC kan ook preventief ingezet worden op hoog risico-afdelingen: patiëntenkamers en spoelkeukens op IC, MC, neonatologie, pediatrie, maagdarmleverziekte-afdelingen of kamers/ruimten op OK of CSA.

THUR UVC Desinfectie Uitbraak

Enhanced disinfection technology should be used. If you don’t already have it, you need it in your budgets. Minimally, you must add No Touch Technology to your manual cleaning practices upon discharge of a patient on contact or enteric contact isolation.

Dr. William A. Rutala, BETR-D RESEARCHER

Bedrijfsabonnement

MET EEN BEDRIJFSABONNEMENT WORDT UW ZORG- EN WERKOMGEVING MET REGELMAAT GEDESINFECTEERD.

De huidige ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld het Coronavirus vragen steeds meer om een oppervlakte en ruimtedesinfectie die snel en effectief is. Iedere minuut dat niet gewerkt kan worden is een potentiele schadepost. Wij kunnen samen met uw schoonmaakdienstverlener kijken naar een passende oplossing.

Daarbovenop bieden wij een bedrijfsabonnement waar wij met enige regelmaat bij u op locatie langskomen om, in overleg met u, een aantal ruimtes te behandelen. U betaald per uur dat wij aanwezig zijn met een minimale inzet van 1 uur. Deze oplossing is ideaal voor o.a. verpleeghuizen of bedrijven. Zo is een gedesinfecteerde zorg- en werkomgeving ook voor bereikbaar en haalbaar.

Heeft u een uitbraak?

WIJ HELPEN U SNEL EN ACCURAAT